Угостителство

Интернет магазин специјализиран за угостителство

Редакција:
Ул. Димитире Чуповски 18, лок2
1000 Скопје, Македонија

Контакт: 02 3119 615 | 070 217 058.

e-mail: contact@ugostitelstvo.mk


Оставете коментар

Вашето име (задолжително)

Email (задолжително)

Порака

 

Сите права задржани © 2019 Regent Media

Прирачник за хотели во пресрет на најавеното олеснување на мерките против Коронавирусот

Во соработка со Regent Hospitality Consulting
Информирајте се како правилно да го припремите вашиот објект за ефикасно справување со COVID-19
ПРЕЗЕМИ ГО ПРИРАЧНИКОТ
* Според препораките на Светската Здравствена Организација
close-link