ОБУКИ И СТРУЧНИ КОНСУЛТАЦИИ ЗА ХОТЕЛСКО И РЕСТОРАНСКО РАБОТЕЊЕ - во соработка со REGENT HOSPITALITY CONSULTING


Квалитетот на услугата во хотелите и рестораните и покрај целокупната модерна технологија сепак најмногу зависи од човечкиот фактор, односно квалитетот и стручноста на персоналот.

Тренинзите и обуките претставуваат единствен начин со кој вработените константно се унапредуваат и се одржуваат во стручна кондиција, што е од голема важност за нив лично како и за компанијата.

Со оглед на сложеноста на хотелско-ресторанското работење и условите во кој се развива бизнисот во оваа индустрија, Regent Hospitality Consulting ви нуди професионални консултации со цел да го подобрите вашето работење преку следните активности:

 • Консултации во фаза на пред-отвoрање
 • Консултации во фаза на отворање
 • Консултации за подобрување на работењето
 • Oрганизација на работа
 • Регрутација на персонал
 • Едукација и тренинг на вработените
 • Едукација на менаџерскиот тим
 • F&B консултации
 • Изработка на бизнис план
 • Скриен гостин
 • Консултации при воведување на стандарди
 • Консултации пред категоризација на хотелско-угостителски објекти

ЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ

и закажете БЕСПЛАТНА анализа на работењето на Вашиот објект

02 3119 615

Преку детално планирање и оперативно менаџерско искуство на тимот составен од високо-професионален кадар, јасно ја дефинираме својата стратегија:

“Остварување на долгорочно партнерство со своите клиенти и надминување на очекувањата на гостите, како главна мотивација во нашиот бизнис”

Сите права задржани © 2019 Regent Media

Прирачник за хотели во пресрет на најавеното олеснување на мерките против Коронавирусот

Во соработка со Regent Hospitality Consulting
Информирајте се како правилно да го припремите вашиот објект за ефикасно справување со COVID-19
ПРЕЗЕМИ ГО ПРИРАЧНИКОТ
* Според препораките на Светската Здравствена Организација
close-link