Актуелно

Следната недела ќе биде познат списокот на лица кои ќе добијат ваучери за летување дома

Следната недела ќе биде познат списокот на лица кои ќе добијат ваучери за летување дома

До крајот на идната недела ќе биде објавена листата на корисници на ваучери за туризам. Министерот за економија информираше дека секој вработен, чии в... Прочитај повеќе

Ќе има олеснување на протоколите „за да можеме сите слободно да одиме во кафеани и ресторани

Ќе има олеснување на протоколите „за да можеме сите слободно да одиме во кафеани и ресторани

На состаноци со угостителите се работи на разјаснување и поправање на протоколите со цел да се олесни работата на носителите на оваа дејност и да се з... Прочитај повеќе

Сите права задржани © 2019 Regent Media

Прирачник за хотели во пресрет на најавеното олеснување на мерките против Коронавирусот

Во соработка со Regent Hospitality Consulting
Информирајте се како правилно да го припремите вашиот објект за ефикасно справување со COVID-19
ПРЕЗЕМИ ГО ПРИРАЧНИКОТ
* Според препораките на Светската Здравствена Организација
close-link